Daca stam sa ne gandim, PSD controleaza cam totul in Ro. Inertia noastra recunoscuta ne impiedica sa vedem mai departe de lungul nasului, unde dam de Iliescozaur sau de ceilalti din haita lui. Greu ne vom putea dezbara de ideea ca avem nevoie de un "tatuc", spre "linistea noastra".

Aceasta "liniste" adusa de Iliescozaur, ne-a plantat pe ultimul loc in toate clasamentele cu realizari facute in Europa. "Linistea" iliesciano-pesedista s-a obtinut cu un numar insemnat de asasinate politice, unice si ele in Europa (terorismul din '89, mineriadele).

Pentru a nu fi pusi in situatia de ada socoteala, cei raspunzatori de cele mai sus aratate si de multe alte nenorociri aruncate in capul nostru, au cautat sa introduca in absolut toate mecanismele statului sau ale societatii civile, oameni siguri, oameni care sa franeze orice initiativa de rupere efectiva de trecutul nostru comunist.

Iata cateva exemple: televiziunile, o parte a mediei, CNSAS, politie,academie, etc.

In aceste zile se incearca timid, reintroducerea iliescozaurului in viata politica activa a Ro. Ar fi bomboana de pe coliva. Un asasin senil in fruntea celui mai mare partid Ro!?!?!. Mare si ... hot.

Comenteaza pe forum

asandu

HRR :: Membru Junior