Cunosti cartierul in care vrei sa te muti? Daca nu, consultanta zonala stabileste amplasamentul optim pentru casa, apartament ori sediu de firma

Cine doreste sa cumpere ori sa inchirieze un apartament sau o casa ori sa cumpere un teren trebuie sa se informeze in legatura cu zona unde se afla acel spatiu. Astfel, o familie cu copii mici are nevoie de locuri de joaca in apropierea locuintei.

Un cetatean care sufera de o afectiune cardiaca se va orienta catre un etaj confortabil (daca se strica liftul ii va fi dificil sa urce pana la opt sau la zece) si, in acelasi timp, se va ingriji sa aiba in preajma o farmacie, precum si un parc, unde sa se recreeze.

Chiar si pentru oamenii sanatosi tun este recomandabil sa nu se mute alaturi de niste vecini galagiosi, care nu le vor permite sa se odihneasca dupa o zi de munca.

Ati ochit un cartier de unde va puteti deplasa cu usurinta atat la firma unde aveti job-ul, cat si in centru, ori la stadionul pe care joaca echipa de fotbal preferata? Foarte bine, dar nu uitati ca, din cand in cand, masina mai trebuie dusa la service, astfel ca mijloacele de transport constituie un element important.

Proiectele de dezvoltare intr-o anumita zona sunt informatii pretioase. Amenajarea unui viitor lac de agrement inseamna oportunitatea de a face bani din vanzarea de racoritoare pe timp de vara. "Business-ul potrivit la locul potrivit" - iata problema pe care incearca sa o rezolve agentii imobiliari specializati in evaluarea zonala.

Articol integral in Banii Nostri