Nicoleta Luciu nu scapa nici o ocazie pentru a declara in stanga si in drepta cat de fericita este ea ca iubita a fostului hocheist Zsolt Csergo. Au petrecut pana acum vacante de vis in strainatate. De Revelion au fost in America, in Las Vegas, acolo unde planuia in trecut sa se casatoreasca cu fostul ei iubit, Dinu Maxer.

Zsolt i-a daruit chiar si un inel de 10.000 de dolari, care insa nu a fost inelul de logodna, asa cum s-a zvonit. Nicoleta a declarat recent ca in cazul in care ar fi ceruta in casatorie de Zsolt ar accepta pe loc.

MESAJE DE DRAGOSTE

Numai ca fostul hocheist, actualmente patron al mai multor cazinouri, intarzie sa faca acest gest. Revista Star sustine ca acesta este bombardat in ultima vreme cu sms-uri din partea fostei iubite, Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1.

Prin mesajele scrise, se pare ca Simona incerca sa il convinga sa revina in bratele ei, de dragul clipelor frumoase petrecute odinioara impreuna.

ZGARCIT, DAR RAVNIT

Numai ca vedeta Antena 1 a uitat ce a povestit apropiatilor vara trecuta, in momentul despartirii de Zsolt. Si anume, ca nu el a parasit-o pentru Nicoleta, ci ea i-ar fi dat papucii pe motiv ca era prea zgarcit. Probabil, generozitatea cu care Zsolt o trateaza pe Luciu a facut-o pe Simona sa se razgandeasca.

Schimbarea de macaz pe care a facut-o Zsolt anul trecut i-a cazut cum nu se poate mai rau Simonei. Imediat, stirista a decis sa isi mareasca si ea bustul pentru a ajunge la dimensiunile Nicoletei. Motiv pentru care a facut o calatorie la Bacau, de unde s-a intors cu cateva masuri mai mari la sutien.

Nici aceasta manevra nu l-a impresionat pe Zsolt, astfel ca Simona s-a refugiat pentru scurt timp in bratele unui patron de cazinou de origine araba. Mai nou, se aude ca ar trai o poveste de iubire cu Sabin Ivanof, om de afaceri instarit.

D-NA ZSOLT CSERGO

Lui Zsolt Csergo se pare ca ii prieste postura de burlac asaltat de femei celebre si sexy. El nu se grabeste sa legitimeze relatia cu Nicoleta, chiar daca focoasa bruneta i-a dat deja raspunsul la o eventuala cerere in casatorie.

Nicoleta s-a aprins prea tare si se prea poate ca declaratiile ei sa il sperie pe Zsolt. Mai ales ca in afara de faptul ca se vede doamna Csergo, dupa 30 de ani se viseaza si mamica.

Articol integral in Ziarul