Top-modelele Elena Baguci si Diana Dondoe s-au aflat prin-tre manechinele care au prezentat colectiile marilor creatori de moda, in cadrul saptamanii modei de la Paris. Elena Baguci a defilat pe podium pentru Dior, Valentino, Chanel, Lacroix, si Givenchy, iar Diana Dondoe pentru Jean Paul Gaultier si Chanel, casa care a si ales-o, de altfel, pentru o viitoare campanie publicitara.

Saptamana Modei de la Paris este un eveniment foarte important pentru toate galele, premierele si ceremoniile care vor urma in acest an, fiind una dintre principalele surse de inspiratie in ceea ce priveste vestimentatiile vedetelor.

Galliano - Noul erotism e rosu. Creatorul John Galliano a surprins anul acesta printr-o excentricitate iesita din comun chiar si pentru el. Colectia Dior a prezentat modele in fuste stropite cu sange fals si decorate cu desene de schelete, cu cruci atarnate de gat, pe fondul sonor al unor lovituri de bici si zdranganit de lanturi. „Rosul este noul libertin...

Dior este noul erotism", era scris pe fluturasul de prezentare a colectiei haute couture Dior, primavara-vara 2006.

Unul dintre manechine avea anul 1789, anul revolutiei franceze, tatuat pe gat, in timp ce altul a purtat o fusta enorma din tul, imprimata cu sloganul revolutionar „liberte, egalite, fraternite".

Creatiile dramatice de haut couture ale lui Galliano nu sunt purtate prea des pe covorul rosu, spre deosebire de hainele altor designeri, dar ideile lui sunt considerate revolutionare si, de cele mai multe ori, instituie tendinte.

Sophia Loren prefera Armani. Dramaticul spectacol de la Dior a contrastat cu stilul stralucitor, de covor rosu, al colectiei „Prive" a lui Giorgio Armani. Costumele si rochiile au stralucit prin liniile elegante si aplicele cu cristale.

Articol integral in EVZ