Romanca si-a facut o multime de fani in America dupa ce a jucat in serialul "Lost". Pe numeroase forumuri din strainatate Monica este subiectul preferat de discutie, iar Playboy SUA a intervievat-o pe actrita noastra.

Episodul 11 din "Lost" a fost difuzat de ABC in America pe 18 ianuarie, iar Monica Barladeanu nu a trecut neobservata. Bruneta este considerata de americani nu doar frumoasa, ci si inteligenta. Faptul ca a terminat Facultatea de Drept i-a impresionat in special pe fanii de peste ocean. De altfel, pe mai multe forumuri din strainatate Monica Barladeanu (aka Dean) este un subiect incitant.

MONICA 007

In timp ce unii "forumisti" ii compara frumusetea cu cea a actritei Monica Bellucci, altii o vad in rolul iubitei lui Superman sau a noii fete Bond. Monica este "exotica" pentru ca vine din Romania, vorbeste engleza si franceza cu un accent puternic, are un chip cam rece, insa parerea este unanima in privinta corpului: ireprosabil.

IMPORT SEDUCATOR

Monica Barladeanu e numita "cel mai seducator import de la Hollywood al momentului" in materialul de prezentare care precede interviul propriu-zis din Playboy. "Frumoasa, desteapta si sexy, cu un trup mortal" este portretul pe care i-l face actritei jurnalistul Patrick Z. McGavin.

GOALA CU CONDITII

Cu trimitere directa la subiectul productiei "Lost", care descrie aventurile unui grup de tineri naufragiati pe o insula din Pacific, Monica a fost intrebata ce i-ar lipsi cel mai mult daca s-ar afla intr-un loc pustiu: "Un barbat. Am fi Adam si Eva si am recrea civilizatia." Bruneta a marturisit, printre altele, ca nu ar avea probleme daca ar trebui sa apara goala in filme.

Insa pana acum a refuzat doua roluri care implicau aparitii nud, chiar daca unul dintre ele era destul de tentant, pentru ca scenele respective nu erau justificate de scenariu si se indreptau catre vulgar. Daca va intrebati ce crede iubita lui Bobby despre sex, ei bine, atractia care se naste intre un barbat si o femeie, vanatoarea in iubire, este ceea ce o incita pe Monica.

Articol integral in Ziarul