Frumusetea romancelor este de mult recunoscuta in toata Italia, mai ales dupa ce mai multe gratii autohtone, cum sunt Alexandra Dinu, Ramona Badescu sau Kitty Cepraga, au reusit sa impresioneze publicul italian cu talentul lor.

Altele - asa-numitele „bombe sexy de Romania" -, cum sunt stripteuza Melany Moore, cantareata si dansatoarea Alexia Mell si animatoarea Ramona „Bambola" fac insa senzatie in emisiuni TV, reviste si calendare bazandu-se doar pe calitatile fizice.

> Melany Moore e vedeta ultimei editii italiene a revistei „Men’s Health", unde dezvaluie secretele dansului erotic. Melany ii sfatuieste pe barbati sa-si incurajeze iubitele sa invete sa danseze provocator pentru a-si „colora" viata sexuala. In acest moment, romanca e una dintre cele mai celebre stripteuze din Italia, datorita mobilitatii fizice si a elementelor sale de acrobatie.

A dansat in mai multe cluburi din Europa si preda dansul erotic cu acrobatii la bara de peste cinci ani, aparand frecvent in presa din Spania si Italia. Nu are parinti si a crescut intr-un orfelinat din Romania. In liceu a facut gimnastica, iar dupa aceea a lucrat ca dansatoare in cluburi.

In 2000 l-a intalnit pe actualul ei manager, care a promovat-o in Italia, unde a devenit o celebritate in lumea stripteuzelor.

> Alexia Mell, cantareata si dansatoare, a pozat pentru renumita revista italiana „Playmen". Dupa succesul obtinut anul trecut cu calendarul „Playgirl 2005", Alexia pozeaza provocator, intr-o atmosfera exotica, fermecand cobrele cu flautul ei fermecat.

Tanara bucuresteanca avea doua mici afaceri in Romania cand a facut o vizita rudelor din Italia si a hotarat sa ramana acolo pentru a lucra ca dansatoare in cluburi. La scurt timp a devenit modelul preferat al pictoritei britanice Jenny Seville, care a promovat-o in expozitiile sale internationale, dupa care a aparut in reclame si emisiuni TV.

A castigat titlul „Miss Adriatico", iar anul trecut a scos primul ei album muzical, „Je t’aime... moi non plus", care se bucura de succes mai ales in cluburi.

Articol integral in EVZ