Nici nu au apucat sa se stinga scandalurile de coruptie legate de Adrian Nastase, George Copos si PD, ca o alta controversa a explodat in presa. Este vorba despre un scandal mai vechi – cel al legaturilor dintre Dinu Patriciu si premierul Tariceanu. De data aceasta, presa a relatat o intilnire de taina defasurata anul trecut, la Guvern, intre cei doi si ministrul Justitiei, Monica Macovei.

Pusi in evidenta incurcatura de dezvaluire, cei trei protagonisti au furnizat explicatii incurcate, pina la urma fiind scoasa tap ispasitor o secretara de la Guvern. Controversele continua insa, nefiind clar rolul jucat de Monica Macovei in presupusele presiuni ale lui Patriciu in dosarul in care este inculpat.

Chiar daca a polarizat atentia mass-media, scandalul din jurul lui Patriciu nu a reusit sa le stinga definitiv pe cele ale caror protagonisti sint Adrian Nastase si George Copos. In dosarele deschise celor doi de catre DNA cercetarile sint in toi, iar presa continua sa dezvaluie aspecte aflate la limita legii din activitatea celor doi demnitari.