Lili Sandu nu vrea sa revina in bratele lui Bogdan Stelea, barbatul langa care a stat cinci ani de zile, chiar daca fotbalistul a declarat recent ca Lili este femeia vietii lui. Despartirea dintre Lili Sandu si Bogdan Stelea a fost o surpriza pentru toata lumea. Se pare ca actrita a fost cea care si-a revendicat libertatea pentru ca portarul era foarte gelos.

Fostii logodnici spun insa ca sunt prieteni si ca separarea nu a fost una "cu scandal". Pe de alta parte, la inceputul acestui an s-a vorbit despre o cearta violenta intre Bogdan si Lili, iar vecinii fotbalistului au confirmat incidentul. Mai mult, Stelea a recunoscut ca are o relatie pasagera cu iepurasul Playboy, Cosmina Pasarin.

RASU' PLANSU'

Imediat dupa despartirea de Stelea, actrita declara ca certurile lor o afectau foarte mult: "Plangeam cand ma certam cu Bogdan. Ma incarcam de nervi si explodam." Lili Sandu isi aduce aminte ca a plans si de fericire atunci cand Bogdan a cerut-o de sotie sau cand ii facea surprize. Momentan, actrita sustine ca vrea sa se concentreze asupra carierei si ca dragostea este pe locul doi.

Totusi, Lili recunoaste ca este confuza si ca despartirea de Bogdan a schimbat-o foarte mult, dar ca ii prinde bine. "Acum pot sa plang mult mai usor, si asta ma ajuta la filmari", ne-a marturisit actrita de telenovele.

Articol integral in Ziarul