Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, ca titlul din revista „Romania Mare" referitor la Gheorghe Becali contine o eroare de tipar, lipsind o litera si un semn de intrebare, sensul fiind, astfel, denaturat.

„A fost o eroare de tipar in Romania Mare, nu foarte grava, pentru ca intra sub legea pamfletului. Intentia mea era alta, pentru ca s-a denaturat datorita absentei unui articol – a unei litere – si datorita absentei unei intrebari", a spus Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa.

Senatorul PRM a dat, in apararea sa, exemplul stabilirii sediului Ligii Natiunilor la Geneva si nu la Genova, asa cum se stabilise initial, pentru ca o secretara a dactilografiat gresit numele orasului italian.

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa (CRP) isi exprima ingrijorarea privind aparitia intr-un saptamanal a unei incitari la omor si considera ca in acest caz se poate vorbi despre aspectele penale ale publicarii respectivului material, se arata intr-un comunicat remis, vineri, Mediafax.

Citeste articolul complet in Gandul