Relatia dintre Bogdan Stelea si Cosmina Pasarin s-a incheiat inainte sa fi inceput cu adevarat. Cei doi au pus capat iesirilor "amicale" si se pare ca nici nu au mai vorbit prea des la telefon de mai bine de o saptamana.

Cosmina si Stelea s-au oprit in punctul de "tatonare" a terenului. Fotbalistul a iesit de cateva ori cu vedeta de televiziune si a inteles ca intre ei nu exista compatibilitate.

In plus, Stelea ar fi fost destul de deranjat de faptul ca relatia cu Pasarin era prea mediatizata de revistele mondene. Recent, portarul a venit singur in club Bamboo si a petrecut alaturi de cativa prieteni, fosti colegi de la Dinamo.

In vreme ce acestia erau insotiti fie de neveste, fie de iubite, Bogdan a stat singur toata seara. In acelasi timp, Cosmina se distra alaturi de cateva fete intr-un alt club din Capitala.

Fotbalistul este decis sa-si recucereasca fosta iubita

Vedeta PRO TV nu a lasat nici ea sa se inteleaga vreun moment ca intre ea si Bogdan ar fi mai mult decat e in realitate. De curand, ea s-a mutat din garsoniera unde locuia cu chirie, undeva in zona Universitatii.

Initial, toata lumea a crezut ca relatia cu Stelea a avansat si ca se vor muta impreuna, dar acest lucru nu s-a intamplat. Cosmina s-a mutat tot singura, in alta zona.

Articol integral in Libertatea