Cele mai bune dobanzi in lei, pentru depozite la vedere, le gasiti la Piraeus Bank si Carpatica, de 1%. Pentru depozite la o luna, cea mai buna oferta vine de la CEC, 7 %, urmata de Carpatica, 6,25 %, iar Libra Bank si Transilvania si FinansBank, cu cate 6,5 la suta.

Pentru un depozit la trei luni, Libra Bank, CEC, ProCredit Bank si FinansBank, ofera toate o dobanda de 7%.

La sase luni, cea mai buna oferta vine de la Libra Bank, 7,25%, urmata de Procredit Bank, 7,1% si FinansBank, Alpha Bank si Transilvania, ce ofera toate cate 7 procente.

Pentru depozite la noua luni, Libra Bank si Transilvania ofera 7,5%, iar Alpha Bank si Romexterra si FinansBank, cate 7%.

In fine, la 12 luni, in frunte este tot Libra Bank, cu o dobanda de 8%, urmata de Carpatica, 7,75%, si Alpha Bank, cu 7,25 la suta.

La plasamentele in euro, cele mai bune dobanzi la vedere pentru persoane fizice le gasiti la Libra Bank, 2%, urmata de ProCredit, cu 1,75% si MisrRomanian Bank, cu 1,5 la suta

La o luna, lider este Libra Bank, cu 3,5%, urmata de Romexterra, 3,2%, si FinansBank, ce ofera 3 la suta.

Pentru depozite la trei luni, cele mai bune dobanzi sunt oferite de Banca Transilvania si Libra Bank, 3,75%, urmate de Banca Tiriac, cu 3,25 la suta si Romexterra, 3,8 la suta.

Citeste articolul complet in Banii Nostri