Colaborarile muzicale dintre diversi artisti romani au devenit o moda in ultima perioada. Noi "cupluri" artistice se nasc in muzica autohtona, iar succesul dobandit candva ii face pe unii sa revina la formula care le asigurase popularitatea.

Dupa o perioada in care au intrerupt colaborarea, Daniela Györfi si Liviu Mititelu, ex-Guta , au inceput din nou sa cante impreuna. Succesul melodiei "De ce ma minti" nu a putut fi trecut cu vederea, asa ca dupa mici conflicte intre cei doi, Liviu a fost cel care a lasat orgoliul la o parte si a suna-t-o pe Daniela pentru a-i propune o noua colaborare.

"Am acceptat propunerea lui. A contat mult si parerea publicului, pentru ca noi doi ne-am bucurat de succes atunci cand am inceput sa cantam impreuna. Acum suntem amandoi in studio si inregistram piesele pentru un nou album. O sa facem si un videoclip la piesa "Nu te las", compusa de Conector de la Racla si speram sa se bucure de un succes la fel de mare precum "De ce ma minti". Ne mai compune si Adi de la Korect", ne-a declarat Györfi.

Animal X si Anna Lesko vor face duet. Animal X incearca sa patrunda acum si pe piata muzicala din China.

Articol integral in Libertatea