As la volan, dar si la „claxon", Didi Knoblauch (in traducere Usturoi) a vrut sa devina superstar in Germania. Saten, bucalat si cu glas dulce, transsexualul Didi s-a prezentat la concursul „Germania cauta Superstarul", a cantat si … a patit-o !

Barbat nascut in corp de femeie, Didi se simtea „ca o camera intunecoasa, fara ferestre si usi". Demult simtea Diana in adancul ei ca este de fapt un barbat. „La 4 ani, mama a incercat sa ma imbrace in rochite. Nici o sansa, ca le-am aruncat imediat de pe mine. Acum doi ani am facut o operatie de inlaturare a sanilor.

Pentru ca schimbarea sexului sa fie completa am nevoie de multi bani, aproximativ 55.000 de euro" (Just4Fun Magazin). Si sambata, la sectiunea Superstar sub motto-showul „Rock Classics", Didi fost Diana ajuns la 25 de anisori a aparut nu doar in costum cu camasa alba, ci chiar pe locul unui candidat (nu al unei candidate) retras din concurs pe motiv de stres.

Zeci de mii de candidati s-au agatat de sansa succesului anuntata in clipul publicitar RTL cu supermanechinul Heidi Klum. In juriu, alta bomba publicitara, fostul star al formatiei Modern Talking, Dieter Bohlen, care canta „la sfarcuri" cu doua romance la indigo.

Intr-un interviu acordat cotidianului „Bild", show-biz producatorul Bohlen a declarat ca are probleme sa deosebeasca surorile Mihaela si Gabriela Modorcea de la Indiggo, reusind sa le identifice...doar dupa alunita de pe sanul uneia dintre ele.

Vioaiele gemene vor reprezenta probabil Romania la Eurovision anul acesta, cu cantecul "Be My Boyfriend" (Fii prietenul meu) iesit de sub pana acestuia. A lui Dieter, nu a prietenului din cantec.

Dar sa revenim la Didiana si pataniile ei la Superstar. © Dani Rockhoff Dupa ce a alunecat in fata, pe locul candidatului retras, profesorul-profesoara la scoala de soferi din Illerkirchberg a intrat la sectiunea Rock. Pana aici, toate bune. Nici cantarea n-a fost rea.

Insa, nu i-a placut lui Bohlen, care, in pozitia lui tipica, cu bratul nonsalant agatat de speteaza sofalei rosii de „jurist", l-a descalificat pe bietul nostru Usturoi. Cu slabe argumente, cel mai tare si mai evident fiind ca „nu-i place".

Didi-Diana, in cadere libera din Paradisul de superstar, a avut sange in vine, de adevarat barbat, si i-a spus-o de la obraz si tutuindu-l, cum face si Bohlen cu toata lumea, chiar si cu ofiterii de politie, care recent l-au dat in judecata pentru „adresare necuviincioasa". „Nici mie nu-mi place tot ce canti" a zis Didi, in aplauzele furtunoase ale publicului din sala.

Acum, dupa votul juriului, „jokerul" era la public. Inca din 'Top 20 Show' din 21.12.05, Didi Knoblauch era in urma televotingului bine clasat, imediat dupa retrasul din concurs pe motive de stres, Stephan Darnstaedt.

Ce s-a-ntamplat insa? Inca inainte ca Didi sa apuce sa scoata un sunet pe scena de concurs, publicul telespectator putea citi la pagina 864 a teletextului postului TV RTL ca acesta „s-a retras". Asa ca, pe cine sa mai voteze didi-fanii?

Nu este prima data ca teletextul RTL are „pana", a mai avut si in 21 decembrie. Purtatoarea de cuvant RTL, Mandy Ballerstedt, a dat vina pe redactorii teletextului, care ar fi activat o pagina veche…din 23 ianuarie, deci de aproape o luna. Si nimeni n-a observat ! Bietul-biata Didi! Luxat si de juriu, dar si de rtl, carora nu toata lumea le-a inghitit „galusca".

Printre hohote de plans, Didi a spus totusi ca e fericit-aaa…ca a putut sa apara in fata atator milioaaane de telespectatori. Superstar n-a devenit, premiul in bani pentru transplantul de penis dorit nu l-a luat, a dobandit insa o multime de fani. Mai ales pentru curajul si sinceritatea cu care si-a cantat in public oful de Didi ex Diana.