Jumatatea blonda a trupei Elegance, Issa, intentioneaza sa-si faca debutul in afaceri.

La propunerea unei bune prietene ale sale, cantareata se va apuca sa creeze lenjerie intima pentru o marca ce va intra pe piata romaneasca in acest an. "Nu ma cred vreun designer in toata regula. Intrucat nu ma prea pricep sa fac tipare si iar cu croitoria ma descurc mai greu, va fi mai mult un fel de consiliere in cadrul departamentului de creatie.

Eu voi desena niste modele, atat", ne-a declarat Issa. Blonda ne-a marturisit ca initial, propunerea prietenei sale o viza ca imagine a respectivei firme, insa vedeta a dorit sa se implice mai mult in acest proiect.

"Sunt innebunita dupa lenjeria intima. Am o colectie impresionanta de astfel de articole si tot nu ma satur cumparand. Si pentru ca uneori nu gasesc in Romania ce imi doresc, ma gandeam sa creez chiar eu modelele respective si sa le lansez pe piata. Evident, prima care le va purta voi chiar eu", a spus Issa.

Cantareata a precizat insa ca design-ul de lenjerie intima va fi doar o activitate complementara muzicii, careia ii va dedica in continuare cea mai mare parte din timpul ei.