Desi banii ii despart si razboaiele dintre ei se lasa cu moarte de om, ori cu sange varsat, majoritatea interlopilor a decis: lumea lor se cheama oficial Mafia Brailei!

Liderul este Titel Cracanatu si are in subordine o adunatura bine organizata, structurata ierarhic, in cadrul careia se stie precis cine este "seful" si cine executa ordinele, anunta cotidianul local "Obiectiv Vocea Brailei". Concurenta, o grupare mai mica, se lupta pentru putere, lasandu-l pe Cracanatu fara un sfert din judet.

Botezul fiicei lui Stanel Corbu, din Lacul Dulce, i-a adunat pe toti, in luna decembrie a anului trecut, la restaurantul "Matteo".

Au venit sa petreaca Cracanatu, Oaie, Costica si Ghita Buricea, Vincler cu nepotii lui, Ila si Victor, Adi Bazaru, Marcel Ciulei, zis "Maresalu" (intors recent din Franta), Spartacus Bancuta (fiul lui Comitet Bancuta), Cassius Clay Bancuta, Valter si Alfred Bancuta, Tiberiu Bancuta, cumnatul lui Alfred, Parnaie din Garii, Leone, "Firica" si Cici, Ion "Femeia", Bodo, Nicu de la Independenta, "Maghighi" si "Titiu".

Surpriza serii a fost prezenta lui Stevensen Bancuta, un tanar care a scapat de puscarie, dar a fost condamnat la tratament medical psihiatric pe viata, dupa ce a ucis cu sange rece un alt interlop in discoteca Millenium din Braila.

Liderul Cracanatu, cu ochelari de soare, alaturi de Stanel Corbu (stanga) si de Vincler (dreapta)

Stevenson este fiul lui Oaie, o capetenie bine cunoscuta, si a aparut la petrecere, in conditiile in care ar fi trebuit sa se afle internat la Spitalul de Psihiatrie pentru Masuri de Siguranta Sapoca, din Buzau. Mediatizarea cazului a determinat anchete amanuntite in randul cadrelor medicale, care

s-au sfarsit cu demiterea directorului spitalului din Sapoca. Bancuta Jr. s-a integrat perfect in atmosfera de sarbatoare. Dedicatiile au curs garla, odata cu miile de euro. Nu au fost uitati nici fratii de prin puscarii, carora li s-a cantat la telefonul mobil.

Articol integral in Averea