George Copos sustine ca Mircea Lucescu este deja actionar la Rapid, in timp ce Ioan Andone spune ca acesta i-a marturisit ca revine la Dinamo. Prins intre doua oferte, Lucescu declara ca ramine deocamdata sub aripa lui Ahmetov.

Odata indepartat Ioan Becali de la Dinamo, cu ajutorul influentei MAI si, se pare, a banilor lui Mircea Lucescu, a fost netezit drumul pentru revenirea in tara a tehnicianului de la Sahtior Donetk la clubul care l-a lansat catre fotbalul international. „La Dinamo va reveni. La Dinamo, va spun eu. Sint convins ca nea Mircea vrea sa isi incheie cariera la Dinamo.

Am discutat cu el saptamina trecuta. Nea Mircea este un ambitios. In opinia mea, e cel mai mare antrenor pe care l-a avut Romania", a dezvaluit Ioan Andone, precizind ca nu il deranjeaza ca revenirea mentorului sau il va face sa isi caute de lucru in strainatate.

Copos il vrea in vitrina

Intrebat daca Lucescu va sprijini si financiar clubul Dinamo, Andone a spus ca este posibil, dar ca nu stie nimic in acest sens. Pe de alta parte, George Copos sustine ca antrenorul lui Sahtior a semnat deja pentru clubul sau. „De saptamina trecuta, Mircea Lucescu este actionar la FC Rapid si este membru al asociatiei FC Rapid. Mircea n-o sa mearga niciodata la Dinamo.

El se va retrage aici la Rapid si nu va fi antrenor, ci liderul clubului. E suficient numele lui, nu trebuie sa si aduca bani. Mircea Lucescu reprezinta o investitie de imagine a Rapidului", a declarat vicepremierul, caruia Lucescu i-a cerut sprijin pentru rezolvarea problemelor cu uzina Romradiatoare Brasov.

„Am contract cu Sahtior"

„Iubesc prea mult fotbalul pentru a face o afacere din el. Mai am contract un an cu Sahtior si este foarte posibil sa imi prelungesc contractul", a replicat Lucescu, tehnician care primeste de la Rinat Ahmetov un salariu de 3 milioane de euro pe an si are un buget de 20 de milioane de euro pentru transferuri.

Totusi, el detine impreuna cu George Copos in coproprietate baza ProRapid, club pe care l-a ajutat cu imprumuturi in trecut.

Articol integral in Cotidianul