Cantareata Laura Stoica si logodnicul ei, tobosarul Cristian Margescu au fost inmormantati, duminica, la cimitirul Bellu. Ei au fost condusi pe ultimul drum de aproximativ 2000 de persoane.

Pe langa rude si apropiati, oameni obisnuiti, care nu i-au cunoscut personal pe cei doi, au aprins lumanari, au adus flori si jucarii de plus, pentru copilul pe care Laura Stoica ar fi trebuit sa-l nasca in toamna acestui an, transmit agentiile de stiri.

In ciuda ploii si a vantului, oamenii au stat ore intregi la coada, pentru a intra in Capela cimitirului, acolo unde se aflau sicriele celor doi artisti. In boxe s-au auzit cantecele cu care Laura Stoica a ajuns la inima publicului.

Cei doi au fost inmormantati in acelasi cavou, in zona destinata artistilor a cimitirului Bellu.

Titluri si comentarii din ziarele de azi:

"Ultimele aplauze" titreaza EVZ si noteaza ca sicriul Laurei Stoica a fost purtat spre mormant printr-un culoar format de mii de oameni care au aplaudat-o pentru ultima oara.

La cimitirul Bellu, cunostintele patrunse de tragedia momentului s-au pierdut printre miile de fani si bagatori de seama, minati de dorinta de a fi aproape de cineva pe care l-au vazut la televizor, scrie Cotidianul.

Foto: Adevarul

In Adevarul citim: Durere si neputinta in fata mortii, ieri, in Cimitirul Bellu, unde mii de bucuresteni au venit sa-i conduca pe Laura Stoica si Cristi Margescu pe ultimul lor drum. Ploua marunt si trist, iar vantul puternic indoia brazii de mijloc.

Doar vocea Laurei plutea calda, inca vie, peste oamenii care tot veneau spre capela cimitirului:

"Daca astazi simt ca toate ma dor/

Maine stiu ca-mi va fi mai usor".

Oamenii erau nedumeriti, si intreabau mereu, obsesiv: De ce ei? De ce acum, cand erau cei mai fericiti din lume?