Politistii si procurorii au facut publice primele detalii legate de moartea lui Florian Anghelescu. Potrivit acestora, afaceristul a fost gasit intr-o incapere "gen debara", iar sotia sa a declarat ca in ultima vreme era deprimat.

Anchetatorii au inceput audierile pentru a stabili cauza mortii, printre cei vizati fiind menajera familie, Stana Anghelescu si alte doua femei care erau in imobil la ora 12.40, in momentul gasirii cadavrului.

Anchetatorii spun ca nu au gasit niciun bilet lasat de Florian Anghelescu si ca nu vor sa faca nici un fel de speculatii legate de contextul in care a murit acesta: "Vrem sa stabilim daca intr-adevar este vorba de o sinucidere. (...) La ora 10.00 a stat de vorba cu sotia, dupa care a plecat, singur, cu masina. Cand s-a intors s-a dus singur in incaperea unde a fost gasit decedat".

Anghelescu a fost gasit de politisti culcat pe podea, intr-o incapere ce seamana cu o debara, la subsolul casei din cartierul Baneasa. Nu avea alte semne de violenta cu exceptia unui sant in jurul gatului. Politistii au declarat ca cele patru femei care se aflau in casa in momentul descoperirii cadavrului au taiat latul si au incercat sa-l resusciteze.