Nastase si sustinatorii sai - o gasca de homosexuali

de Marius Pirlea , Beatrice Nechita

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a afirmat ca din gasca lui Nastase fac parte deputatul Eugen Bejinariu, fostul ministru al agriculturii Ilie Sarbu, fostul secretar general al guvernului Serban Mihailescu, fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si Gabriel Oprea.

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a facut, vineri, la Craiova declaratii incendiare, tinta principala fiind fostul premier Adrian Nastase.

Iorgovan a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta dupa lansarea cartii sale "Tratat de drept administrativ", ca Adrian Nastase isi alegea oamenii dupa anumite criterii, printre acestea numarandu-se "apartenenta la homosexualitate si masonerie". "Demisia lui Nastase este o demisie intarziata.

Ar fi trebuit sa se produca mai de mult. Demisia lui Nastase este inceputul sfarsitului pentru anumiti oameni si un anumit mod de a face politica in PSD si in alte partide. Nastase si gasca lui sunt expresia de cumetrie dintre politica si matusa Tamara. "

"Este exact ceea ce nu trebuia sa existe ca imagine pentru social-democratie. Criteriul de apartenenta la aceasta gasca a fost in primul rand homosexualitatea, in al doilea rand - masoneria si in ultimul rand - infractionalitatea.

Cum pot fi numite persoanele care se ocupa cu traficarea functiilor, daca nu infractori", a spus Iorgovan. "Criteriul de promovare in gasca era homosexualitatea. Acesta nu ar fi fost relevant din punct de vedere politic, dar e relevant pentru ca au ascuns aceste lucruri", a punctat Iorgovan.

Senatorul PSD a afirmat ca din gasca lui Nastase fac parte deputatul Eugen Bejinariu, fostul ministru al agriculturii Ilie Sirbu, fostul secretar general al guvernului serban Mihailescu, fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si Gabriel Oprea.

Iorgovan a spus ca toti acestia ar trebui sa se retraga din partid. "Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Daca debarcarea lui Nastase nu este urmata si de alte debarcari, nu am facut nimic.

Gasca patatilor, asa cum ii spun eu, ar fi bine sa-si pregateasca glontul pe teava, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui sa-si anunte killerii (n.r.-ucigasi platiti) ca de acum incolo va fi care pe care", a conchis Iorgovan.

Articol comlet in Adevarul