Proiectul "Casa de vis", prin care Primaria Sectorului 2 a lui Neculai Ontanu a "tocat" peste 12 miliarde de lei de la bugetul public, scoate la lumina o adevarata "puscarie a orfanilor".

Cei 12 copii institutionalizati mutati in vila din comuna Pipera se plang ca sunt maltratati de "tatal social", Beniamin, si ca au regim de penitenciar, fiind obligati sa munceasca din greu si sa se duca desculti la scoala!

"Averea" a dezvaluit saptamana trecuta faptul ca proiectul "Casa de vis" nu este decat o afacere imobiliara pentru un cerc de interese din jurul primarului Ontanu. Vila din Pipera a fost cumparata de la o telefonista pensionara din Alexandria-Teleorman si de la o contabila din Chitila. Ancheta ziarului nostru a descoperit ca vanzatoarele n-au fost decat un paravan.

Ambele traiesc in conditii modeste si nu aveau bani sa construiasca o asemenea vila de cinci stele, pe care ulterior sa o vanda Primariei. Inclusiv cele doua femeii au recunoscut pentru "Averea" ca nu se ajung cu banii si ca supravietuiesc la limita.

Dincolo de afacerea in sine, mama a doi dintre baietii aflati in Pipera ne-a marturisit ca fiii ei, Mario (9 ani) si George (11 ani), i-au telefonat si i-au cerut sa-i scoata din "Casa de vis" intrucat ar fi terorizati.

Protest pe acoperisul vilei

Reporterii nostri au insotit-o pe Sorina Kerestes in Pipera. Femeia e bucatareasa, e casatorita si a dat nastere la cinci copii. Cu exceptia unuia singur, care are 18 ani si munceste, ea si-a dat ceilalti patru copii in grija statului. Mario si George au ajuns in "Casa de vis", dupa o triere dureroasa facuta de Directia pentru Protectia Copilului Sector 2.