Dupa Cosmin Prelipceanu si Gabi Iliescu a venit randul prezentatoarei stirilor sportive Carmen Bruma sa trateze cu postul public. Se pare ca bruneta a fost abordata de unul dintre directorii de programe de la TVR in timp ce se afla la filmari pe post de invitata a Irinei Schrotter.

A refuzat Antena

Schimbarea la fata a jurnalului TVR a atras dupa sine o serie de retrogradari si transferuri. Dana Razboiu a fost inlocuita cu Cosmin Prelipceanu pe vremea aceea realizator la Realitatea, Gabi Iliescu a preluat si ea un loc la stirile postului public si acum, Carmen Bruma se pregateste sa intre si ea in echipa Romania 1.

Surse din interiorul televiziunii sustin ca aceasta a fost abordata de un director de programe care i-a spus ca se afla sub lupa celor de la stiri. Mai mult, el a asigurat-o ca va fi contactata telefonic pentru o serie de negocieri. Intrebata despre toate acestea, stirista a evitat sa dea un raspuns.

Cert este ca la momentul respectiv, Carmen se afla in TVR invitata fiind la emisiunea de week-end "Cu Irina la cafea".

Aceasta nu este prima oferta pe care Carmen Bruma o primeste de cand prezinta stirile sportive de la Realitatea TV. In urma cu ceva timp, cei de la Antena 1 i-au propus un format de emisiune de divertisment.

Articol integral in Averea