Rivalitatea europeana dintre Rapid si Steaua, echipe care se vor intalni in sferturile de finala ale Cupei UEFA, a ajuns poate subiectul cel mai fierbinte pentru romani. Pe 30 martie, stadionul "Valentin Stanescu" va fi prea mic pentru puhoiul de microbisti care vor dori sa vada un meci istoric.

Arena din Giulesti are o capacitate de 19.100 de locuri, dar 1.900 vor fi lasate libere din motive de securitate (conform regulilor FIFA). Sefii giulesteni sunt nevoiti sa le trimita rivalilor din Ghencea minimum 5a din totalul tichetelor care vor fi tiparite.

PIATA NEAGRA

Clubul "alb-visiniu" n-a stabilit inca pretul biletelor. Tinand cont de interesul enorm, sefii Rapidului incearca sa puna preturi piperate la bilete. Mai mult, din vanzarea tichetelor, patronul George Copos spera sa obtina un profit frumos, din care sa achite primele jucatorilor.

Pana-n prezent, sefii giulesteni au scos din cont aproximativ 500.000 de euro pentru premierea echipei. Copos a declarat de multe ori ca trebuie gasite solutii pentru primele promise. Biletele vor fi scoase la vanzare incepand de sambata. Rapid si conducerea Jandarmeriei vor stabili un plan pentru combaterea bisnitei.

OFERTA TV.

Giulestenii incearca sa dea lovitura si pe piata TV. In timp ce patronul Gigi Becali a batut palma imediat cu Realitatea TV, urmand ca Steaua sa primeasca 200.000 de euro pentru partida-retur, Rapid trage de timp. Ieri, Jean Valvis, unul dintre actionarii gruparii "alb-visinii", a purtat tratative cu toti operatorii TV dispusi sa transmita confruntarea de sub Podul Grant.

Articol integral in EVZ