Duminica, 9 aprilie 2006, de la ora 20.00, AXN va difuza episodul nr 11 din LOST: Naufragiatii sezonul 2, episod care o are in distributie pe Monica Barladeanu (Monica Dean). Deasemenea Monica ar putea fi vazuta cat de curand si in "Living&Dying", ultimul ei film.

Rep: Care sunt titlurile productiilor in care te-ai implicat pana acum?

Monica Barladeanu: Buds for Life (2004), Incubus (2005), Moartea domnului Lazarescu (2005), Caved In (2006), "Lost" - The Hunting Party (2006), Second in Command (2006), Living & Dying (2006).

Rep: : Care este urmatorul film in care te putem vedea?

Monica Barladeanu: Exista posibilitatea ca "Living&Dying" sa aiba distributie si in Romania asa ca probabil acesta e urmatorul film in care pot fi vazuta.

Rep: : Cand alegi un film in care joci, te intereseaza care este bugetul acestuia? Sau care sunt criteriile in functie de care alegi un rol?

Monica Barladeanu: Mi se pare vital in alegerea unui rol povestea personajului,ce-si doreste el de la viata si de la celelalte personaje si nu in ultimul rand felia de viata in care personajul e incorporat, deci naratiunea in sine.

Trebuie sa ma intereseze sa traiesc o experienta in pielea personajului respectiv,sa mi tenteze sa incerc. Apoi mi se pare important cine regizeaza proiectul respectiv,cine-l produce si cine sunt actorii alesi.

Nu mi-am pus, insa, niciodata problema bugetului, iar ultimele filme de valoare care au fost facute cu bugete nesemnificative au demonstrat ca e vorba mai mult de talent si de viziune decat de numarul de explozii pe care ti le permiti pe pelicula sustinute de un buget impresionant.

Rep: Care sunt planurile tale de viitor?

Monica Barladeanu: Las viitorul sa se intample, nu-l planific.

Rep: Ce mesaj ai vrea sa adresezi celor care te pot vedea in LOST - pe AXN?

Monica Barladeanu: Iubitorii serialului vor avea parte pe 9 aprilie de multe raspunsuri la intrebarile legate de viata lui Jack, cea de dinaintea prabusirii aeronavei. Nu ratati momentele cheie din viata lui Jack!!!!

Lost este creat si produs de J.J. Abrams si Damon Lindelof, alaturi de care se mai afla in echipa de producatori executivi si Carlton Cuse, Bryan Burk si Jack Bender.