„Chef de primavara" este productia Antenei 1 la concurenta de ora si de zi, vinerea, la ora 20.30, cu show-ul PRO TV „Dansez cu tine". Iata culisele primului „Chef de primavara", filmat acum doua duminici, pe ger.

Platou plin de culori pastelate. Trei spatii: al publicului, al vedetelor si al juriului. Defileaza in regim de repetitie, vedetele care vor veni in confruntarea live-ului.

Din culise apare o balerina plina: Oliveta Stereo se prezinta. Intra in duet cu Fanica Bainica.

Monica Mihai, producatoarea „Chefului", se aude: „Sa intre Veta cu chiuveta!" Aceasta Veta, un flacau rimelat si cu broboada, ii alunga pe cei doi „din arena" pentru prestatie lamentabila: „Ati gresit emisiunea si televiziunea!" Intr-adevar, Stefan Banica si Olivia Steer prezinta pe PRO TV, iar Antena 1 este locul in care ei sint parodiati.

Pe scena intra, printre altii, Alina de la A.S.I.A., Anda Adam, Liviu de la LA, Sanda Ladosi, o dansatoare din buric, Oana Zavoranu, Daniela Gyorfi si Mihaela Radulescu, care porneste in tromba: „Sa refacem lucrurile ca la Antena 1! Cu totii vom arata chef de primavara! Fiecare membru al echipelor va avea un biletel cu cite un chef.

In final, un juriu dintre cei mai seriosi oameni din tara, va desemna cine a avut chef mai mult. Intra in scena: Corneliu Vadim Tudor! Roberta Anastase! Ludovic Orban! Olguta Vasilescu! Generalul Chelaru, membru al Partidului Conservator!" Si incep sa cinte Anastase, Vasilescu si Orban: „Politica ne-a facut sa ne dam seama imediat cine e cel mai dotat pentru show!" Si show-ul incepe cu Anda Adam. Trasese biletul cu chef de ris!

Articol integral in Cotidianul