Adunarea Generala a membrilor Biroului Roman de Audit a Tirajelor (BRAT) a aprobat noua organigrama. Arina Ureche este noul director general al BRAT, dupa aprobarea unei noi organigrame.

Adunarea Generala a membrilor BRAT a ales si a aprobat si noii membri ai Consiliului de Administratie, in conditiile in care mandatul de doi ani al vechii conduceri a expirat.

Dan Balotescu, general manager al Media Investment, a fost ales cu majoritate de voturi presedintele Consiliului de Administratie, dupa ce in urma cu patru ani a mai ocupat aceasta functie. Balotescu a fost singurul candidat pentru postul de presedinte dupa ce predecesorul sau, Silviu Ispas de la ARBOmedia, a decis sa nu mai candideze.

Catalin Tolontan (Convergent Media) si Anca Fieraru (Initiative Media) au refuzat sa concureze, desi fusesera propusi.

Publicatiile gratuite sint reprezentate in noul CA al BRAT de Alex Sandulescu, director general al 24-FUN Network (Bazar Media), parte a grupului de presa „Academia Catavencu’’. Alegerile pentru presa cotidiana, cele mai disputate, au fost singurele care au suscitat nemultumiri in rindurile participantilor.

Cinci candidati au concurat pentru trei locuri in Consiliu, cistigatorii ocupind locurile la diferente destul de mici de voturi.

Citeste articolul complet in Cotidianul