La sfarsitul anului trecut, Bogdan Croitoru, alias Fizz, a renuntat la showbiz si s-a dedicat afacerilor. Anul acesta, el s-a hotarat sa se dedice familiei si intentioneaza sa se aseze la casa lui, sa-si gaseasca o nevasta potrivita si sa devina familist.

El spune ca s-a plictisit de aventuri si de distractii si vrea o casnicie cu o fata frumoasa, sincera si, mai ales, fidela. Dupa ce a renuntat la showbiz, Fizz si-a schimbat complet planurile de viata: s-a reorientat in ceea ce priveste cariera lui si s-a hotarat sa se ocupe de constructii, meseria lui de baza fiind aceea de inginer constructor.

Totodata, a revenit la numele de buletin, Bogdan Croitoru, si-a schimbat apartamentul in favoarea unei vile cu piscina, doua etaje si multe camere si intentioneaza chiar sa se insoare in acest an.

El spune ca vrea sa se aseze la casa lui si sa puna pe primul plan familia si afacerile. "Showbiz-ul a fost o etapa foarte frumoasa in viata mea, m-a ajutat sa castig multi prieteni, dar acum vreau sa ma asez la casa mea, sa ma ocup doar de afaceri.

Anul asta intentionez sa-mi gasesc o partenera stabila si sa ma insor, pentru ca nu ma mai intereseaza aventurile." Aleasa lui Fizz trebuie sa fie frumoasa, sincera, fidela si sa impartaseasca pasiunea lui pentru viata de lux: "Eu pun mare pret pe fidelitate in casnicie."

Citeste articolul complet in Libertatea