Ca de fiecare data cand se pun in vanzare bilete la un meci important, romanii se imbulzesc la portile stadioanelor, iar organizarea cluburilor lasa de dorit, suporterii trebuind sa poarte adevarate lupte pentru a putea fi prezenti la "meciul vietii".

Copii, tineri si batrani, o mare de sustinatori ai alb-visiniilor s-au calcat in picioare pentru a pune mana pe mult-ravnitele bilete la partida dintre Rapid si Steaua, din 30 martie, inca de sambata dimineata. "Sunt cozi ca pe vremea lui Ceausescu, cand noi jucam in Divizia B.

Nu plec din fata arenei pana nu iau un bilet. Trebuie sa vad cum ne razbunam pe comunistii de la Steaua", a precizat un fan giulestean in varsta de aproape 60 de ani, care a astepat sa ia doua tichete, pentru ca avea abonament.

Chiar daca biletele s-au pus in vanzare de vineri seara, dar numai pentru membrii Ligii Suporterilor, marea nebunie a inceput sambata, de la orele 9.00. Trotuarul de langa stadionul Giulesti a devenit neincapator pentru cele trei cozi, fiecare formata din mai multe randuri.

Avand ca scuza faptul ca stelistii s-ar putea infiltra si cumpara bilete, distribuirea acestora a cazut in mana liderilor galeriei, care au refuzat anumite cereri pe baza faptului ca fanii nu aveau abonament, sau pur si simplu pentru ca nu aveau fata de rapidist. "Mor de nervi. Mi-au zis ca arat a stelist.

Eu, aurolac? Mai bine mort!", a spus unul dintre fanii alb-visiniilor, venit de la Brasov pentru a cumpara tichete. "Nu conteaza daca sunt la tribune sau la peluze, pentru ca sunt pregatit financiar", a adaugat suporterul.

Preturile biletelor variaza intre 40 de lei la tribuna I, 25 de lei la tribuna a II-a si 15 lei la peluze (la oficiala 150 de lei). Cele 8.000 de bilete, din 13.500, scoase la vanzare sambata s-au epuizat rapid, pana la ora 13.00, dupa cateva ore fiind scoase si restul de tichete numai pentru tribuna a II-a si pentru peluze.

Citeste articolul complet in Adevarul