Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat luni ca incepand cu data de 28 martie a acestui an, va mai deschide sase noi unitati bancare in Bucuresti, informeaza un comunicat de presa al bancii. Reteaua bancara va ajunge astfel la 381 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari, din care 64 de unitati in Capitala.

"Unitatea bancara ramane canalul preferat in Romania, iar prin deschiderea acestor noi unitati, BCR a dovedit inca o data ca este cu adevarat in slujba clientilor sai, respectand dorintele acestora si deschizand sucursale si agentii in zone unde banca are o prezenta insuficienta", a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv al BCR.

Noile unitati sunt urmatoarele: "Agentia Sebastian", situata pe Calea Rahovei, Nr. 322, Bl. 67, Sc. 1, Parter, Sector 5, "Agentia Giurgiului", pe Soseaua Giurgiului, Nr. 131, Bl. 1, Parter, Sector 4, "Agentia Constantin Brancoveanu", in Str. Alunisului, Nr. 3, Bl. 12C, Parter, Sector 4, "Agentia Bagdasar", pe Sos. Berceni, Nr. 25, Bl.

38, Parter, Sector 4, "Agentia Pantelimon II", pe Sos. Pantelimon, Nr. 357, Bl. B1, Parter, Sector 2 si "Agentia Oltenitei", situata pe Sos. Oltenitei, Nr. 240, Bl. 48, Sector 4.

Cele sase unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice dar si juridice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc.

Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).