Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 27 Martie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 4682

Parcarile cu abonament

Buna ziua. In primul rand as dorii sa va felicit, Clujul nu a avut un primar ca dvs. niciodata si sper ca veti fi reales. Problema mea este legata de parcarile cu abonament. Intrand pe str.

Nasaud nu poti parca nici pe dreapta nici pe stanga pentru ca marginea drumului a devenit parcare cu abonament, desii legea spune clar ca pe oricare parte a unui drum public, cetatenii au drepturi egale de a parca autoturismele, daca nu blocheaza vre-o cale de acces sa nu le este interzisa de indicator rutier.

Parcare particulara sau cu abonament poate devenii orice spatiu dar nu si marginea drumului public, unde oricine are dreptul de a parca. Mi se pare normal ca spatiile dintre blocuri, sau marginea blocurilor sa devina parcari cu abonament, si respect acest lucru.

Pe aceasta strada sunt cel putin 2 cabinete stomatologice, 1 cabinet medical, 3 frizerii, 2 cabinete de manichiura-pedichiura si alte firme mai mult sau mai putin dezvoltate. Mi se pare normal si corect ca clientii acestor firme sa nu parcheze in parcarile cu abonament dintre blocuri, si sa parcheze pe marginea strazii.

Dar nici asta nu se poate pentru ca marginea strazii a devenit parcare cu abonament ! Cei care platesc aceste abonamente o fac degeaba pt. ce nimeni nu tine cont ca parcheaza pe locul altuia, si le luati banii degeaba. Nici eu nu am parcare si parchez unde este loc liber, si din aceasta cauza am probleme cu cei care platesc ab.

dar sincer nu ma intereseaza, si credeti-ma ca sunt multi ca si mine, din acest motiv va scriu. Dezfintati parcarile cu abonament de pe margienea drumului pt. ca oricum se parcheaza unde se apuca si tot timpul suntem in conflict cu vecinii la fel si cei care vin in vizita pe aceasta strada. Mutati aceste parcari pe spatiile de parcare de langa locurile de joaca nou construite, pt.

ca acele parcari nu au devenit inca "parcari cu abonament". Este ilegal sa nu poti parca pe marginea unui drum public. Multumesc.

Rusu Vlad

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!