Presedintele Camerei, penelistul Bogdan Olteanu, a declarat ca in urma discutiilor din Coalitie privind sefia CNSAS, PD ar fi fost de acord sa-i ceara lui Corneliu Turianu sa renunte la sefia CNSAS.

Partidul Democrat, prin vocea deputatului PD, spune insa ca nu este de acord cu cele declarate de Bogdan Olteanu. PD nu l-a sustinut pe Cornel Turianu, acesta si-a depus din proprie initiativa candidatura si ca atare nu i se poate cere demisia deoarece este independent politic fata de PD.

Emil Boc a intarit aseara prin declaratiile date acesta pozitie. El s-a aratat dezamagit de Ticu Dumitrescu pentru ca acesta a dezvaluit la televiziune discutii avute in privat cu Emil Boc si fiindca aduce tot felul de acuzatii fanteziste.

Intervenit telefonic in emisiunea 100% (Realitatea TV), Corneliu Turianu a declarat ca nu ia in calcul deocamdata posibilitatea demisiei. El a spus ca nici nu poate fi schimbat sub o forma sau alta deoarece a fost votat de plenul Camerei si atat el cat si ceilalti membri ai CNSAS sunt apolitici si deci orice ingerinta politica ar fi o greseala.