Utilitate: BMW seria 7 reprezinta o alegere mai buna decat Audi A8 din punctul de vedere al spatiului de depozitare, in special daca uneori este nevoie sa cari multe valize sau animale de marime mare. Daca vine vorba de spatiul dintre scaunele sin fata si cele din spate ambele masini ofera acelasi spatiu.

Performante: Daca analizam atent ambele modele vom vedea ca BMW este mai puternic decat Audi. Pe de alta parte motoarele cu multi cai putere sunt si mai scumpe de asigurat. La atat de multi cai putere, ambele masini sunt masini de viteza.

Dimensiuni: BMW seria 7 este un pic mai grea decat Audi A8. Tancul seria 7 are aproape aceleasi dimensiuni ca si A8, desi A8 parca este un pic mai lat. BMW si Audi concureaza pentru acelasi spatiu de parcare.

Consum: Rezervorul BMW seria 7 se goleste mai repede decat rezervorul Audi.

Cost: Seria 7 nu paleste in fata Audi A8 atunci cand vine vorba de consumul de carburant, insa reciproca nu mai este valabila atunci cand vine vorba de pret. Audi A8 costa cu mult mai putin decat seria 7.

Comportament la condus: BMW are cauciucuri mai late decat Audi. Atentie! Cauciucurile late arata si se simt mai bine insa nu conduc la o dirijare usoara a vehiculului. Cauciucurile mai inguste ofera o manevrare mai usoara a masinii pe zapada.

Confort: Soferii inalti se vor bucura de spatiul ofertit de inaltimea BMW seria7 in comparatie cu Audi A8. Acest spatiu este oferit doar pentru pasagerii din fata in timp ce Audi ofera spatiu pentru cap si picioare in partea din spate.

Privire de ansamblu: Atat BMW seria 7 cat si Audi A8 au aceiasi garantie.

Sursa: www.newcars.com