Vedeta Antenei 1 a rupt tacerea. Intr-un interviu acordat revistei Unica, Mihaela si-a spus parerea despre relatia pe care fostul ei sot, Stefan Banica, o are cu Andreea Marin, dar a dezvaluit si motivul pentru care casnicia lor s-a destramat: infidelitatea solistului.

"Am rupt relatia cu Stefan cand el a decis sa nu vina acasa intr-o noapte", a povestit Mihaela Radulescu in cel mai nou numar al revistei Unica. Pana acum, prezentatoarea emisiunii "Duminica in Familie" s-a abtinut sa faca orice comentariu legat de casnicia ei cu Stefan Banica jr sau de relatia cantaretului cu Zana Surprizelor, considerata rivala ei.

"Am refuzat sa comentez", recunoaste Mihaela. Totusi acum spune: "Ne-am despartit pentru ca sotul meu de atunci, domnul Stefan, o luase un pic razna. E in firea lui sa o ia razna din cand in cand. E un cuceritor in profilul lui". Cu alte cuvinte, Andreea Marin trebuie sa fie cu ochii in patru, pentru ca noul ei sot are momente in care viziteaza si alte paturi, nu doar pe cel conjugal.

TEAMA DE FOSTA

Referitor la mult-mediatizatul razboi dintre ea si Andreea Marin, care dureaza de ani buni, Mihaela spune ca este un fenomen creat, in mare parte, de presa: "E un conflict intre divele tarii, deci o chestie care vinde".

Cu toate acestea, la scurt timp dupa ce a avut loc gala "Cei mai iubiti", prezentata de Andreea Marin, a iesit la iveala ca Zana Surprizelor a avut grija ca proaspatul ei sot sa nu dea ochii cu Mihaela Radulescu, iar Mihaela spune ca e adevarat. S-a intamplat asa: "Am fost chemata la o anumita ora si alte trei ore am stat inchisa intr-o cabina.

Cand am intrat eu in studio Stefan nu mai era acolo". Dar Mihaela nu crede ca Andreea ar trebui sa se teama de o eventuala intalnire. "Sunt opt ani de cand am plecat de langa Stefan, de buna voie si nesilita de nimeni. Am o casnicie reusita si un copil reusit. N-ar avea de ce sa se mai teama".

NU E GENUL DE BATAUS

Dezvaluirile nu se opresc aici. Mihaela a negat ca Stefan ar fi lovit-o: "Uitati-va la mine. Am facut sport o viata, credeti ca ar mai fi fost intreg daca ridica mana la mine? Daca in viata lui Stefan a existat o intamplare de genul acesta, si anume Cristina Topescu, nu-i poti pune omului in carca intamplarea aceea legat de toate femeile din vaita lui. Stefan nu e nici pe departe genul de bataus, dimpotriva."

UN MOD RARISIM DE A IUBI

Vedeta Antenei 1 nu crede ca Andreea Marin l-ar fi urmarit pe Stefan doar pentru ca a fost, la un moment dat, sotul ei. "Stefan are un mod rarism de a iubi o femeie. Despre Andreea nu pot sa vorbesc, dar am pretentia ca pe Stefan il cunosc. Omul asta n-ar fi facut pasul fara sa o iubeasca pe Andreea. Casatoria lui cu ea este o poveste autentica de iubire".

FEMEIE INSELATA

Mihaela spune ca, daca barbatul de langa ea a inselat-o o data, e de ajuns: "Daca m-a inselat o data nici nu ma mai intereseaza". Dar Elan ii respecta opiniile: "Elan ma cunoaste si ma intelege. Este cea mai lunga relatie din viata mea. Si este minunat sa spui despre perechea ta ca nu te-ai saturat de el dupa 7 ani. Sau ca, dupa 7 ani, ai inca porniri romantice".

Articol integral in Ziarul