Postata de: George Stanciu

La data: 30 Martie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 4849

SPATIILE VERZI

Stimate domnule primar

Va scriu despre doua probleme care ma intereseaza atit pe mine cit si pe majoritatea bacauanilor

In Bacau exista nenumarate locuri lasate in paragina si care nu servesc decit la depozitarea gunoaielor .Oare este atit de greu ca aceste locuri sa fie identificate si create mici oaze de verdeata de care sa ne bucuram cu totii .

Sunt locuri intre blocuri, in spatele garajelor, care pot fi transformate in mici oaze de verdeata .

PARCARILE

Stau pe Mihai Viteazu si parcarea masinii este pentru mine ca pentru toti vecinii mei un adevarat concurs cu premiul -locul de parcare .

Am vazut ca in Bucuresti se demareaza parcari supraetajate si cred ca ar fi utile chiar foarte utile si in Bacau si mai ales aici in zona Pietei Centrale

Aceasta zona ,dupa cum stiti este foarte aglomerata ,atit ca pondere a populatiei cit si datorita amplasarii a punctelor comerciale din zona astfel incit o astfel de constructie ar fi foarte benefica atit pentru noi ca locuitori dar si pentru imaginea dvs de primar .

Va multumesc mult pentru rabdare si suntem linga dvs .

A, sa nu uit ,aveati inainte un obicei bun pentru care sincer va admiram,va vedeam in oras,peste tot ,cercetind si controlind ceea ce se intimpla .

Nu v-am mai vazut de mult si sincer parca va ducem lipsa .

Cu deosebita stima

GEORGE STANCIU

Raspunsul primarului

31 Martie 2006

Stimate Domn,

Referitor asupra celor doua probleme ridicate de dumneavoastra va pot transmite urmatoarele

1.

Problema spatiilor verzi speram sa o rezolvam in totalitate in acest sezon primavara – vara 2006, sezon care de fapt a si inceput de ceva timp cu o ampla campanie de curatenie, care va fi urmata de plantarea a sute de mii de flori si de asemenea a unui numar destul de considerabil de plante de gard viu, puieti de arbori

si arbusti, toate acestea venind direct din pepiniera proprie a Primariei Municipiului Bacau.

2. In ceea ce priveste penuria de locuri de parcare, va pot spune ca deja avem in proiect atat marirea numarului de locuri de parcare terane cat si constructia de parcari supraterane in orasul Bacau.

Din fericire pentru dumneavoastra, printre obiectivele vizate de noi pentru constructia unor astfel de parcari se afla si spatiul situat in spatele cladirii ROMTELECOM ceea ce va duce la decongestionarea traficului si acoperirea necesarului de locuri de parcare din zona amintita de dumneavoastra.

Cat priveste deplasarea mea in cartiere, va pot spune ca deja am inceput o astfel de campanie odata cu inceperea lucrarilor de curatenie a orasului, tocmai pentru a intalni cetatenii orasului si a verifica stadiul fizic al acestor lucrari.

In cele din urma tin sa va multumesc pentru increderea acordata si astept si cu alte ocazii interventia dumneavoastra!

Al dumneavoastra,

Romeo Stavarache