Vedetele noastre mioritice nu duc o viata usoara, asta o stie toata lumea. Si, cand aceste personalitati publice se numesc Stefan Banica jr. si Andreea Marin, viata este de doua ori mai grea. Este evident ca toata lumea vrea sa afle cat mai multe lucruri despre "cel mai iubit" si mai fericit cuplu al momentului, infiripat din toamna anului trecut.

Asa se face ca multi sunt cu ochii pe ei, iar cei aflati in preajma celor doi sunt dornici sa ofere amanunte cat mai apetisante mass-media. Cum ar fi, de exemplu, despre femeia cu care se pare ca Banica jr. a avut o aventura dupa ce incepuse relatia cu Andreea Marin.

Cu putin timp in urma, revista "VIP" lasa sa se inteleaga ca intre Stefan si instructoarea lui de fitness, Adriana Nicolae (29 de ani), actrita la Teatrul National, ar fi mai mult decat o simpla colaborare profesionala.

"Libertatea" a incercat sa afle mai multe despre aceasta idila a cantaretului, care ar fi avut loc exact in acelasi timp in care toate ziarele nu ratau nici o ocazie de a mai scrie ceva despre cuplul anului - Andreea Marin si Stefan Banica jr.

In toamna anului 2004, Adriana Nicolae si-a luat atestatul de intructor de fitness, devenind astfel antrenorul personal al lui Stefan Banica jr.

Pe atunci, Stefan frecventa o sala de body building din Grozavesti, insa profesoara sa, Adriana, instructor la acea sala, a capatat experienta si faima, astfel ca dupa un timp s-a mutat la o sala de fitze, World Class Health Academy, din Marriott - locatie frecventata intamplator si de Andreea Marin.

Cantaretul si-a urmat antrenoarea chiar daca a trebuit sa plateasca un abonament lunar mult mai scump, de cateva sute de euro. Se pare insa ca Banica pur si simplu nu a putut sa renunte la serviciile Adrianei, care pe langa antrenamente, avea grija si de dieta cantaretului.

Ceilalti instructori ai salii povestesc amuzati ca dupa ce in presa a rasuflat stirea ca Banica si Andreea formeaza un cuplu, "Zana Surprizelor", presimtind parca ceva, trecea mult mai des pe la Marriott, dar nu ca sa-si efectueze si ea antrenamentul. Pur si simplu, se aseza intr-un colt, imbracata "de oras" si purtand pantofi cu toc inalt, si ii supraveghea discreta pe Banica si pe Adriana.

Sala de fitness nu a fost singurul loc unde s-au tot intalnit Adriana si Stefan. Pana in decembrie anul trecut, cei doi au jucat impreuna in musicalul "Chicago", pus in scena la Teatrul National, Adriana fiind una dintre dublurile personajului principal, Roxi Hart.

In spectacol, alaturi de Monica Davidescu sau de bebelusa blonda din "Cronica Carcotasilor", Oana Ionita, apare si Stefan Banica jr., in rolul avocatului Billy Flinn. Asa se face ca Adriana si Banica au avut ocazia sa petreaca si mai mult timp impreuna.

De altfel, zvonurile privind o relatie intre Adriana si Stefan au avut ca punct de plecare echipa care colaboreaza la "Chicago". Inaintea fiecarui spectacol, actorii erau nevoiti sa fie prezenti in teatru cu cateva ore in avans, ca sa-si "incalzeasca" vocea sau pentru a face repetitii. Cu toate ca fiecare actor avea cabina lui - Adriana, cabina nr. 1 de langa scena, iar Stefan cabina nr.

7 -, surse din teatru sustin ca focoasa actrita, sub pretextul ca ii supravegheaza dieta (de altfel, putea fi vazuta aducandu-i mancare si sucuri cantaretului), petrecea cu Stefan ore in sir in cabina acestuia. Angajatii teatrului se amuza teribil povestind ca la un moment dat una din cabiniere a intrat peste cei doi surprinzand o scena foarte tandra.

De atunci, Stefan si Adriana aveau grija sa incuie usa. In plus, de oglinda de machiaj a lui Banica este prinsa o poza cu Adriana si Stefan, din spectacol, pe care e trecut un mesaj fierbinte din partea actritei.