Dragos Constantinescu, fiul fostului presedinte Emil Constantinescu, a avut o relatie extraconjugala, pana de curand, cu actrita de telenovele Ioana Ginghina.

Aceasta este cunoscuta publicului devorator de telenovele din serialele romanesti de succes "Numai iubirea" si " Lacrimi de iubire" .

Ioana Ginghina a fost casatorita cu un actor, de care a divortat legal la inceputul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul sot la sfarsitul anului trecut. Nici nu s-a despartit bine de fostul sot, ca Ioana a devenit extrem de apropiata cu fiul fostului presedinte Constantinescu.

Cei doi au iesit mai multe luni impreuna, chiar au fost vazuti in cea de-a doua saptamana a lunii ianuarie intr-un Carrefour din Bucuresti, la cumparaturi. Dragos Constantinescu era atunci casatorit, dar si el a divortat, asa cum ati putut citi, in exclusivitate, in "Averea".

Dupa ce Dragos a incheiat relatia cu Ioana, aceasta si-a gasit se pare, in sfarsit, perechea. Este vorba de Cove - actorul Gabriel Coveseanu - pe care il stiti din emisiunea " Surprize, surprize" unde era coprezentatorul Andreei Marin.

Articol integral in Averea