Gigi Becali a anuntat marti ca va primi acceptul de folosire a stadionului Steaua pe 50 de ani si este hotarat dupa aceea sa il modernizeze le nivel international. Deja pe arena din Ghencea se lucreaza la noul gazon, prima faza a procesului de modernizare.

Dupa finisarea gazonului, care va avea loc la vara, Gigi Becali intentioneaza sa dea intregii baze o 'noua fata', urmand sa investeasca circa 20 de milioane de euro, pentru lucrari privind marirea capacitatii stadionului cu 20.000 de locuri, acoperirea intregii arene si construirea mai multor terenuri de antrenament anexe.

Proiectul va fi realizat cu sprijinul unor arhitecti romani stabiliti in SUA - unul dintre ei fiind chiar proiectantul metroului din Los Angeles - si se va intinde pe o durata de aproximativ doi ani.

In urmatoarea perioada, va fi oficializata hotararea de guvern pentru concesionarea pe 49 de ani, urmand ca, o data la cinci ani, o delegatie autorizata sa inspecteze baza pentru a vedea investitiile pe care Gigi Becali le-a facut.

Pentru moment Steaua joaca pe arena Lia Manoliu, pe care Becali a inchiriat-o pentru cinci ani.

In aceasta saptamana pe stadionul Steaua se lucreaza deja la gazon. Dupa finalizarea drenajului se va trece la marirea capacitatii tribunelor.