A sosit ziua decisiva in fotbalul romanesc, scrie EVZ. Steaua are cota mai buna, Rapid e in "vana" dupa Poli, scrie Adevarul. Arbitrul care a distrus sambata meciul Barcelona - Real va conduce maine Steaua - Rapid, scrie ProSport. Calificarea in careul de asi al celei de-a doua competitii europene reprezinta miza vietii pentru jucatorii care vor intra pe gazon, scrie Jurnalul National. Meciul transforma Capitala intr-un teatru de razboi si plaseaza Romania in lumea a treia a sportului, scrie Averea.

Comenteaza pe forum

Steaua are cota mai buna, Rapid e in "vana" dupa Poli

preluare Adevarul

Cele mai bune echipe romanesti ale momentului, Steaua si Rapid, se infrunta, in aceasta seara, pentru un loc in semifinalele Cupei UEFA, intr-un meci transmis in direct de Realitatea TV, cu incepere de la ora 20.30. Dupa 1-1 in tur, principala grija a Stelei este sa nu primeasca gol.

Pe de alta parte, Rapidul a inscris in toate cele 13 partide jucate pana acum in aceasta competitie.

Meciul secolului dintre Steaua si Rapid isi disputa cel de-al doilea episod pe Stadionul National din Complexul "Lia Manoliu". In fata a 50.000 de oameni, cele doua formatii se lupta pentru o calificare in careul de asi al Cupei UEFA.

Articol integral in Adevarul

Vine omul negru

preluare ProSport

Arbitrul care a distrus sambata meciul Barcelona - Real va conduce maine Steaua - Rapid. Arbitrul care va oficia la "sfertul" din Cupa UEFA, dintre Steaua si Rapid, este spaniolul Luis Medina Cantalejo (42 de ani), intrat pe lista FIFA in 2002.

Centralul din Sevilla este acelasi care a gresit grav la marele derby dintre FC Barcelona si Real Madrid (1-1), disputat sambata trecuta pe stadionul "Nou Camp", cand a acordat eronat un penalty gazdelor si l-a eliminat foarte usor pe brazilianul Roberto Carlos, de la oaspeti.

ProSport.

Bucurestiul sub asediu

preluare Averea

Meciul Steaua - Rapid transforma Capitala intr-un teatru de razboi si plaseaza Romania in lumea a treia a sportului. In viziunea fortelor de ordine, partida din aceasta seara, din sferturile de finala ale Cupei UEFA, este una de risc maxim. Aproximativ 2.500 de jandarmi vor veghea ca ordinea sa fie deplina. Pentru aceasta, au fost adusi jandarmi din Craiova, Giurgiu si Ilfov.

Ei vor fi ajutati de patrule calare si de echipaje cu caini. 160 de politisti de la ordine publica vor fi si ei in jurul stadionului "National", alaturi de 100 de studenti de la Academia de Politie si sase echipe de mascati. Doua elicoptere vor survola zona, iar platitorii de bilete vor fi perchezitionati la sange.

Romanii nu au voie sa intre in stadion cu torte, brichete, monede, sticle sau chei pentru a nu le arunca in teren. Imaginea este ingrozitoare. Nu te mai gandesti la un spectacol sportiv, ci la un prilej pentru ca Ministerul de Interne sa-si arate muschii.

Articol integral in Averea.