Gigi Becali a declarat in repetate randuri ca George Copos face gesturi de homosexual, mangaind barbati pe cap. Dar l-am vazut la televizor pe Gigi Becali pupandu-se cu George Copos. Deci, conform propriei logici, si Gigi Becali are apucaturi de homosexual.

Presedintele Traian Basescu deranjat de cele spuse de Gigi Becali la adresa vicepremierului Romaniei, a declarat ca, din acest motiv, nu se va duce la meciul Steaua-Rapid.

Dar tot la televizor l-am vazut, dupa meciul amintit, pe domnul presedinte Basescu la un spritz la Golden Blitz, in mare veselie cu Gigi Becali (nu stiu daca s-au si pupat). Inseamna ca n-a putut sa-si controleze pana la capat atractia fata de Gigi Becali; deci, … ptiu, drace!

Pe domnul presedinte l-au votat cinci milioane de romani; pe contracandidat (despre care s-au facut tot felul de insinuari…) aproape tot atatia. Din nou… ptiu, drace! Dar alegatorii sunt de ambele sexe si ma opresc din a merge pe firul logicii lui Gigi Becali: nu putem fi un popor majoritar gay, din moment ce anul trecut s-a inregistrat o crestere a numarului nasterilor.

Nu ma pot opri insa sa fac, cu tristete, o constatare. Gigi Becali a ajuns cel mai mediatizat personaj din Romania, datorita banilor sai (in primul rand), muncii si talentului celor pe care-i plateste ca sa se ocupe de fotbal. La unison, toate mijloacele de informare se intrec in a-i face publice ABSOLUT toate tampeniile pe care le debiteaza.

Acestea inregistreaza adevarate recorduri de audienta. Deci, lasand la o parte insinuarile cu tenta sexuala, se contureaza cu adevarat o majoritate "gigibecalofila" (vezi sondajele), care-i soarbe cu dragoste si interes orice nerozenie, "aroganta" sau insulta. Noroc ca mai exista o minoritate solida, indiferenta la presa si televiziuni…