Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Dinamo si echipa sa pornesc cu sanse egale in derbyul programat duminica, de la ora 20,30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, din etapa a 21-a a Diviziei A.

"Conform traditiei, ambele echipe pornesc cu sanse egale, este un derby. Ce as alege intre campionat si finala Cupei UEFA? Sunt calic daca spun ca amandoua? Incercam sa mergem pe ambele fronturi.

Incercam sa ajungem in finala, trebuie sa visam, suntem obligati, dar campionatul este indatorirea noastra de serviciu", a spus Cosmin Olaroiu.

Tehnicianul stelist a mentionat ca Steaua se afla in fata unui nou derby, la fel de important precum cel cu Rapid din Cupa UEFA. "Este normal sa existe entuziasm si bucurie dupa calificare, dar Steaua este echipa mare, iar o echipa mare stie sa treaca si peste necaz, si peste bucurii.

Am incredere ca jucatorii vor sti sa treaca peste acest moment si sa fie concentrati pentru meciul cu Dinamo. Suntem in lupta pentru titlu si dorim sa ramanem in continuare, chiar daca suntem angrenati si in cupele europene", a spus antrenorul echipei din Ghencea.

Olaroiu a mentionat ca Steaua trebuie sa-si refaca fortele si sa joace la fel ca pana acum, cu ardoare si determinare.

"Steaua are forta necesara sa joace dupa trei zile un meci foarte bun", a adaugat el, precizand ca va discuta cu jucatorii, asa cum a facut si inaintea partidei de la Galati si este posibil ca cei cu probleme medicale sau care acuza o stare de oboseala sa nu joace.