Evenimentul Zilei il considera pe Becali ca fiind drogul presedintelui Basescu si considera victoria Stelei ca fiind motivul pentru care Becali a fost iertat dupa jignirile aduse lui Tariceanu.

Cotidianul pune accent pe faptul ca Basescu s-a urcat la volan baut, apreciind comportarea lui Basescu drept cameleonica.

Gandul taxeaza inconsecventa lui Basescu considerand ca pentru acesta corectitudinea politica e un principiu relativ si temporar.

Evenimentul Zilei

Gigi Becali, drogul presedintelui Basescu

De bucurie ca echipa Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei UEFA, presedintele Traian Basescu l-a iertat pe Becali pentru ca l-a facut "papagal" pe Calin Popescu-Tariceanu.

Traian Basescu era joi la pranz suparat pe Gigi Becali din cauza declaratiilor jignitoare pe care acesta le-a facut la adresa premierului Tariceanu. Seful statului si-a respectat promisiunea si n-a venit la meciul de pe stadionul "National", dar dupa incheierea partidei l-a sunat pe Gigi Becali si i-a invitat pe stelisti la restaurantul "Golden Blitz".

Cotidianul

Basescu a baut si s-a suit la volan

Imaginile arata ca nici Basescu nu a baut apa plata cu lamiie, dar seful statului a avut puterea de a sfida alcoolemia si legea si a parasit petrecerea, dupa cum arata inregistrarile video, la volanul autoturismului proprietate personala. Administratia prezidentiala a refuzat sa comenteze evenimentul de la Golden Blitz.

Gandul

Presedintele Basescu s-a urcat la volan dupa ce a baut spritul impacarii cu Becali

Pentru presedintele Traian Basescu, corectitudinea politica este un principiu care functioneaza relativ si temporar. Spre exemplu, joi l-a tinut cam sapte ore.

Suparat pe declaratiile lui Gigi Becali, care l-a facut papagal pe premierul Calin Popescu-Tariceanu, Basescu s-a revoltat si a protestat nemergand la meciul Steaua-Rapid: "Nu o sa ma duc la partida de fotbal, pentru ca nu este posibil sa merg la un meci in care inaintea lui s-au adresat asemenea jigniri unui om important din stat.

Poate sa nu iti placa, poti sa nu fii de acord cu el. Ii spui lucrul asta in fata, dar nu incerci sa faci ceea ce unul dintre patronii celor doua cluburi a facut". A fost o declaratie politica unanim aplaudata. Chiar si Becali a stat un pic pe ganduri.

Patronul stelist si-a dat insa seama ca, pana la urma, a avut dreptate sa-i vorbeasca asa lui Tariceanu, din moment ce, dupa meci, el si echipa Steaua au fost invitatii lui Basescu la restaurantul Golden Blitz, rezervat, de obicei, intalnirilor dintre seful statului si fosta sa consiliera Elena Udrea.

HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu a gasit replica la comentariile presei ca s-ar fi urcat la volan baut, dupa petrecerea de la Golden Blitz cu Gigi Becali si fotbalistii de la Steaua, dupa califcarea echipei in semifinalele cupei UEFA.

Basescu a spus, sambata, la Tulcea, ca toate aprecierile sunt, de fapt, "exagerari".

"Astea fac parte din exagerarile dumneavoastra si cred ca nu are rost sa le comentez. (...) Cum credeti ca, avand atatia oameni care puteau sa se urce la volan, o faceam daca ar fi fost real ceea ce spuneti?!", a spus seful statului.

"Sunt un om care are dreptul sa se bucure. Probabil ca trebuie ales modul in care o faci, dar mi-este foarte greu ca atunci cand ma bucur sa ma bucur singur, inchis la Cotroceni", a spus Basescu.