Zana Surprizelor incearca sa-si tina prin orice mijloace sotul, Banica jr., departe de posibilele ei rivale. Andreea nu vrea sa o mai vada in preajma sotului ei pe fosta iubita a acestuia, Camelia Constantinescu , mama baietelului artistului.

O alta cucerire a lui Stefan, Adriana Nicolae, a fost motiv de dezbatere pentru cititorii Libertatii. Optiunile acestora s-au indreptat, totusi, catre Andreea, cititorii preferand-o pe aceasta Adrianei.

Pentru a-si asigura linistea in casnicie, Stefan Banica jr. evita cu gratie intalnirile intre cele doua femei din viata lui: Camelia Constantinescu si Andreea Marin. Impreuna cu fosta iubita, Stefan discuta problemele legate de cresterea micutului Radu, in varsta de patru ani, fiind astfel nevoit sa pastreze o legatura permanenta cu Camelia.

Situatia nu este deloc pe placul Andreei, actuala sotie a cantaretului care nu accepta ca "fosta" sa mai calce prin casa lor si nici ca Stefan sa o mai intalneasca. Rolul de intermediar intre cele doua familii in aceasta situatie de licata ii revine mamei lui Stefan.

Aceasta il ia pe Radu de la Camelia si il aduce acasa la Stefan, pentru ca, a doua zi, sa-l duca din nou la mama lui. Astfel sunt evitate intalnirile dintre cele doua rivale si totodata este asigurata linistea fragila in familia Marin-Banica.

Pe de alta parte, in Libertatea de duminica trecuta dezvaluiam ca Stefan Banica ar fi inselat-o pe Andreea Marin, inca de anul trecut, cu antrenoarea lui de fitness, Adriana Nicolae. Cititorii au avut astfel ocazia sa-si exprime liber preferinta pentru una dintre cele doua femei-rivale, prin vot telefonic.

In urma apelurilor primite a reiesit ca cititorii Libertatii o prefera pe Andreea Marin in defavoarea Adrianei, care a primit abia un sfert din voturile contabilizate de Andreea.

Citeste articolul complet in Libertatea