Antrenorul Gheorghe Hagi a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca a revenit asupra deciziei de a demisiona de la conducerea echipei Poli Timisoara. "Am luat decizia la suparare, din cauza unui lucru care depinde de noi, de casa noastra. Nu ma supar pe chestiuni tehnice, ci pe atitudine.

Un jucator trebuie sa aiba ambitie, incredere si spiritul de a castiga. In ultima perioada e clar ca am scazut in randament si ca in ultimele doua-trei saptamani unii dintre jucatori au cedat", a declarat Hagi

"Nu am sa renunt din trei motive. Am spus ca am semnat ca sa vin la un proiect pe termen mediu si lung, apoi suporterii de la Timisoara nu merita sa renunt si nici acest om care si-a pus incredere in mine si in plus trece printr-un moment greu", a spus Hagi, referindu-se la presedintele clubului, Marian Iancu, arestat pe 4 aprilie, in dosarul Rafo.

"Ceea ce s-a intamplat in prima repriza cu CFR Cluj a fost incredibil. Ma simteam mic", a adaugat Hagi.

Sambata seara, Gica Hagi a anuntat ca nu va mai antrena echipa

Poli Timisoara, dupa egalul inregistrat pe teren propriu cu formatia CFR Cluj.

Conducerea Politehnicii Timisoara a decis, duminica, sa ii trimita la echipa a doua, din motive disciplinare, pe Gabriel Caramarin si Alin Stoica.

Intr-o declaratie consemnata de onlinesport , Gabriel Caramarin a precizat: "Nu pot sa comentez decizia lui Hagi. Nu stiu de ce, va poate spune mai bine Hagi. Mai mult de atat nu am ce sa spun, nu am ce sa comentez. Voi vedea ce o sa fac mai departe, sa vad ce posibilitati am".

La randul sau, Alin Stoica a precizat: "Nu ma gandesc sa plec de la Poli. Nu stiu daca domnul Hagi se va razgandi in ceea ce ma priveste".