Si la a treia editie, emisiunea lui Banica Jr. si Olivia Steer a fost lider de audienta. Datele TNS-AGB comunicate de Pro TV, valabile pentru vineri, 7 aprilie, intervalul 20.30-23.56, segmentul "all urban": Pro - 12,5 puncte (29,7 % share), Antena 1 - 4,7 % puncte (11,1 share), Acasa - 4,3 puncte (10,3 % share). Minutul-record: 22.21, 18,6 puncte, peste doua milioane de telespectatori.

Ramane de vazut ce se va intampla cu emisiunea peste cateva luni, cand Olivia Steer va intra in concediu de maternitate, fiindca ea si Andi Moisescu taman ce-au anuntat ca vor avea un copil.

Oricum, e vorba de prima productie a Pro TV-ului care devine lider de audienta la asemenea scoruri de mai multa vreme. Antena 1 a incasat-o cu "Ziua judecatii", un "lazarov" care, fara a fi dintre productiile de top ale inventatorului "Surprizelor" in Romania, merge in general bine si mai mult decat bine.

In ultimele sezoane, Pro TV se specializase in teste realizate cu resurse mai mici, plasate seara tarziu, care nu faceau (si probabil ca nici nu tinteau) audiente foarte mari.