Dinamo a deschis scorul prin Niculescu, contra Stelei, spre sfarsitul primei reprize din derbyul de duminica. Dupa doua eliminari ale lui Ogararu si Margaritescu, meciul se indrepta spre victoria "cainilor". Numai ca Steaua a marcat golul egalizator prin Cristocea, in minutele de prelungiri.

Dinamo ramane fara victorie pe teren propriu in retur.

Nesu a parasit terenul in Salvare, dupa o accidentare care l-a trantit la pamant fara cunostinta.

Olaroiu: ''Am dominat ostilitatile''

Iata declaratiile de dupa meci ale lui Cosmin Olaroiu. Mihai Stoica a tinut sa ii intarate pe fanii lui Dinamo, fiind autorul unei declaratii lipsite de demnitate pentru un inalt oficial de club, ca atitudine si mesaj.

"Sunt multumit ca am egalat in ultimul minut", a declarat Cosmin Olaroiu dupa meci. "Am jucat, am vrut sa castigam de la inceput, am dominat ostilitatile. Am facut si greseli cand am primit gol si la eliminarea lui Ogararu".

"Nu ne-am creat foarte multe situatii, Dinamo s-a aparat bine. Ma bucura ca dupa jocul de joi cu Rapidul baietii au tinut un ritm bun pana la final", a mai spus Oli.

Mihai Stoica a tinut sa le transmita dinamovistilor ca "Urmariti Steaua la tv, in semifinale!". Totul spus holbandu-se fix in camera TVR!