Cu o zi inainte de ziua ei de nastere, Camelia Sucu a primit un raspuns de la Diana Lascarescu la interviul pe care l-a dat recent in revista Tango, interviu in care a vorbit despre cat de mult a suferit cand a aflat din presa ca sotul ei va avea un copil cu o alta femeie.

De ziua ei de nastere, adica miercuri, Camelia Sucu a fost invitata in emisiunea "Nasul", unde a vorbit despre greutatile cu care s-a confruntat in cei doi ani de cand se afla in proces de divort.

Cu o zi inainte, sotia patronului Mobexpert (ocupa primul loc in top Capital 100 femei de succes) a aflat tot din paginile ziarelor, chiar de la Diana Lascarescu, insarcinata in sase luni, ca barbatul cu care a impartit bune si rele timp de 18 ani va avea baiatul pe care el i-a spus de Craciun ca si l-ar dori.

BAIATUL LU' TATA

Actuala iubita a lui Dan Sucu a dat un interviu in care a anuntat fericita ca ii va darui viitorului ei sot un baietel, care se va numi Dan Matei Sucu, la fel ca tatal lui. Si inca o veste din partea vedetei TVR 2 pentru Camelia Sucu, care spunea in urma cu doar cateva zile ca a sperat pana de curand ca barbatul ei sa se intoarca acasa: Dan se va recasatori imediat dupa finalizarea divortului.

O NOUA VIATA

"Este un lucru minunat sa aduci pe lume un copil", a declarat Camelia Sucu in emisiunea de la B1 TV. "Dar ar trebui ca asa ceva sa se intample intr-un cadru linistit, relaxat", s-a referit femeia de afaceri la graba sotului ei de a-si reface viata alaturi de Lascarescu, inainte de incheierea divortului, chiar daca acesta este anevoios din cauza imperiului financiar pe care il au de impartit.

Articol integral in Ziarul