Mihaela, Paula Chirila (Eva de la Canalul de Stiri) si Constantin Draganescu sunt cativa dintre cei care i-au intins o mana de ajutor lui Dean Carmazan, fiul cunoscutului regizor Ioan Carmazan, la realizarea filmului pentru examenul de licenta.

Toate acestea plus secvente din pelicula care nu va aparea niciodata pe marele ecran au fost difuzate ieri dimineata in timpul matinalului Canalul de Stiri, la Antena 1.

Toti cei prezenti pe platoul de filmare au acceptat sa munceasca nu pentru bani, ci din prietenie pentru fiul cunoscutului regizor.

DISTRACTIE LA FILMARI

Pentru ca viitorul sot, din film, al Evei, adica actorul Constantin Draganescu, nu mai este la prima tinerete, iar cea pe care reuseste sa o seduca este nimeni alta decat Mihaela Radulescu, glumele de genul "ce bine a ajuns Constantin si ce rau Mihaela" nu au lipsit si au ajutat la destinderea atmosferei.

ACTRITA, NU FRUMOASA

Eva nu este la prima experienta de gen. Un alt film, "Margot", regizat de Ioan Carmazan, este aproape gata de lansare. Prezentatoarea ne-a declarat ca e fericita ca poate sa-si foloseasca talentul si sa puna in practica ceea ce a invatat.

Paula este absolventa facultatii de Teatru de la Iasi si, pana cand a fost aleasa co-prezentatoare a matinalului de la Antena 1, a jucat in multe piese de teatru.

Articol integral in Ziarul