Inainte de orice sarbatoare, oamenii incearca sa fie mai buni. si sa se gandeasca la semenii lor, aceia carora viata nu le-a daruit prea multe.

Daca inainte de 1989, napastuitii sortii erau complet uitati, astazi mentalitatea s-a schimbat si, dupa moda occidentala, vedetele noastre au inteles necesitatea implicarii lor in actiuni de natura sa schimbe ceva in bine in societatea romaneasca.

Si in aceasta Saptamana a Patimilor, VIP-urile s-au inghesuit sa faca gesturi umanitare. Unii au fost capabili sa ramana discreti in acest moment (Andreea Raicu este cap de lista la aceasta categorie), altii dimpotriva au considerat ca este momentul sa exploateze la maximum situatia.

Dincolo de intentiile fiecaruia, important este ca oamenii necajiti s-au putut bucura, macar pentru o clipa…

Echipa Antenei 1, reprezentata de Andrei Zaharescu, Vlad Ionescu si Carmen Safta au mers, miercuri dimineata, la Centrul Pinocchio, unde pustii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani s-au bucurat de pachetele imense pe care le-au primit de la vedetele postului din Baneasa.

Copiii se bucura mai ales de jucarii, deci acestea n-au lipsit din cadourile pe care Vlad, Andrei si Carmen le-au impartit cu drag...

Cornel Ilie (Vank), Cornel Pasat, Razvan Simon si Dani Otil (National TV), stefan Lungu (TVR 2) si Dominique Iancu (realizator programe Magic FM) au acceptat invitatia celor de la revista "Monden" de a merge la Centrul de zi "Sf. Ana".

Batrani si familii cu venituri mici s-au bucurat nu doar de cele 200 de pachete cu produse specifice Sarbatorilor Pascale pe care le-au primit de la oaspeti, cat mai ales de faptul ca ansamblul "Miorita" , format din copii aflati in centrele de plasament, au sustinut un moment artistic.

Cantece populare, care au starnit nostalgii si cei mai multi au lacrimat…

Articol integral in Adevarul