Exista o reclama cu o doamna si cu un postas. Se-ntimpla urmatoarele chestii in reclama asta: doamna savureaza o ceasca fierbinte de cafea, timp in care postasul o bombardeaza cu scrisori, prin fanta special amenajata a usii.

In cele din urma, doamna deschide usa, iar postasul, ametit de aroma cafelei, e cit p-aci sa cada gramada peste dumneaei. Reclama se termina cu doamna si postasul, in cadrul usii, savurind, de data asta, fiecare cite-o ceasca de cafea.

Ce ma nemultumeste e ca n-o sa aflu niciodata ce se intimpla dupa. Intre doamna si postas se leaga o poveste de dragoste? Sau el ii ramine recunoscator si, peste 20 de ani, cind amindoi vor fi batrini, o sa-i aduca pensia mai devreme?

Joi seara a fost din nou meci important. Steaua - Middlesbrough. S-a terminat cu 1-0 pentru Steaua, dupa cum stiti. O victorie, desigur, dar cu un scor care nu m-asteptam sa scoata iar suporterii, in strada, la Universitate.

I-a scos insa. S-au bucurat, au topait, au scandat (asa cum zicea si o reporterita de la Realitatea TV) chiar si sloganuri mai putin ortodoxe. Ce n-a zis reporterita de la Realitatea TV, dar vreau sa zic eu, e ca unii dintre suporterii astia au chiar si comportamente neortodoxe.

De exemplu, depasesc periculos si, cind ajung pe contrasens, in dreptul masinii depasite, fac sicane d-alea urite, chipurile ca sa pedepseasca soferul ca n-a mers cu 140 la ora, in seara de, vorb-aia, mare sarbatoare nationala. Asta mi s-a intimplat chiar mie si, drept sa spun, m-a cam deranjat.