Aparitia pe prima pagina in ziarul Libertatea din data de 18 aprilie a articolului cu Andreea Antonescu care este sfatuita de dr. George Ciolacov, specialist in chirurgie estetica, sa-si aranjeze sanii lasati, a nascut controverse in lumea chirurgilor plasticieni.

Iritata de sfatul specialistului nostru, cantareata a apelat la parerea dr. Dana Jianu, chirurg plastician, vicepresedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica.

In urma evaluarii sanilor Andreei Antonescu, Dana Jianu a trimis la redactia ziarului Libertatea parerea sa, pe care o publicam integral: "Deoarece mi s-a cerut opinia si sunt mandatata de domnisoara Andreea Antonescu sa o exprim in scris, declar urmatoarele: sanii domniei sale se inscriu in parametrii normali din punct de vedere estetic si sunt clinic sanatosi.

Mai mult decat atat, sunt sani naturali, foarte, foarte frumosi care nu necesita nici o interventie de chirurgie estetica pe care de altfel nici nu o doreste. Este regretabil ca unii colegi chirurgi plasticieni fac nedorite comentarii care tin de viata intima a unor persoane publice".

In replica, dr. George Ciolacov, medic specialist in chirurgie estetica la Medico Clinique, spune ca Andreea Antonescu poate sa-si dea seama si singura daca are sanii lasati facandu-si asa-numitul "test al creionului": "Eu am interpretat din punct de vedere estetic sanii cantaretei pe o fotografie, in timp ce doctorita Jianu a consultat-o "life".

Dar Andreea poate sa-si dea seama singura daca are sanii lasati prin testul creionului. Trebuie sa aseze un creion sub fiecare san. Daca acesta ramane fixat sub san si nu cade, inseamna ca deja sanul s-a lasat si nu are fermitate. Cat despre o interventie chirurgicala estetica, numai ea poate decide daca este necesara".

Controversa in jurul bustului Andreei Antonescu a aparut dupa ce cantareata a realizat un pictorial pentru revista High Life.

Articol integral in Libertatea