100 Capital o trateaza cu indiferenta pe Andreea Marin Banica, care le-a solicitat ajutorul financiar in campania "Pretuieste viata" pentru victimele inundatiilor. Nici Mihaela Radulescu nu are prea multe admiratoare printre afaceriste.

Campaniile umanitare ale vedetelor Mihaela Radulescu si Andreea Marin Banica nu le impresioneaza pe cele mai bogate femei din Romania.

Andreea Marin Banica, care le-a solicitat ajutorul financiar in timpul teledonului "Pretuieste viata" din cadrul emisiunii Surprize Surprize de sambata, dar si declaratia Mihaelei, care si-a exprimat intentia de a prezenta cate un caz social fiecarei ocupante al aceluiasi clasament, par sa nu aiba prea multi sorti de izbanda.

REFUZ POLITICOS

Monica Tatoiu (locul 49 in Top 100) spune ca ar fi nevoita sa le refuze pe cele doua dive pentru ca nu e de acord sa-si faca publicitate prin intermediul campaniilor umanitare initiate de vedetele de televiziune. "Eu nu lucrez cu staruri sau vedete de reviste. Mi se pare degradant sa-ti faci publicitate pe nenorocirea oamenilor", ne-a declarat femeia de afaceri.

Pornind de la convingerea ca "oamenii cinstiti nu cer de pomana", Monica Tatoiu a initiat propriile campanii care acopera toate zonele calamitate.

FAPTE BUNE PEDEPSITE

Brandusa Novac (locul 36 in Top 100) spune ca nu asteapta sa fie contactata de Andreea Marin ca sa faca acte caritabile. Directoarea Circului de Stat a initiat proiectul "Copii pentru copii" care a ajutat 2.500 de micuti din comunele afectate de inundatii, dar a participat si la campania "Vedete pentru sinistrati" organizata anul trecut de prietena ei, Mihaela Radulescu.

Brandusa Novac s-a convins alaturi de Mihaela ca faptele bune nu raman nepedepsite. Ea a fost sfatuita de cativa sinistrati sa nu mai aduca ajutoare pentru copii si sa investeasca in "transporturi cu votca pentru necajiti".

Articol integral in Ziarul